Ultrasoon bereikt ieder hoekje en gaatje

ultrasooniconnieuw

Unicorn garandeert u alle modellen op gebied van Ultrasoon.

unicorn-ics.nl-860

Tafel-
modellen

De ultrasoon tafelmodellen zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van kleine en middelgrote producten en nemen slechts beperkte ruimte in. Deze units zijn uitermate geschikt voor laboratoria, kleine werkplaatsen en natuurlijk juweliers. Unicorn voorziet de levering van modellen in diverse afmetingen, capaciteiten en merken.

ultrasoon-standalone

Stand alone-
modellen

Stand alone modellen zijn de robuuste krachtpatsers op ultrasoongebied. Ze worden veel toegepast bij autobedrijven, werkplaatsen en in de revisiebranche. Omdat de units een hogere opbouw hebben kunnen ze makkelijk in een werkplaats worden gepositioneerd zonder dat er een aparte tafel/plek moet worden ingericht.

unicorn-ics.nl-624

Automatische
lijnen

Met de automatische lijn bent u verzekerd van een constant reinigingsproces. De lijnen worden veel toegepast in de high-precision reiniging van grade 4 tot grade 1. Verder worden mensenhanden gespaard door de automatisering. Als u op zoek bent naar een constant proces met een hoge troughput, dan stellen wij graag een reinigingsstraat voor u samen. Natuurlijk geheel naar uw wensen en reinheid eisen. Daarnaast levert Unicorn ook de eventueel benodigde waterbehandeling.

generator

Generatoren en dompelelementen

Heeft u al een bestaande tank of gaat u er één opbouwen, dan levert Unicorn  zowel ultrasoon generatoren als alle soorten en maten dompelelementen (met uitzondering van staafelementen vanwege het zeer slechte rendement). Hiermee kunt u zelf ultrasoon toevoegen aan uw proces.

Hoge snelheid, nooit beschadigingen

De reiniging vindt plaats met behulp van pure vloeistof. Dit in tegenstelling tot handmatig reinigen waarbij altijd gebruik gemaakt wordt van materialen met een stevige structuur die risico inhouden op krassen of andere kleine beschadigingen.

Geluidsgolven

Ultrasoon reinigen is een techniek die gebaseerd is op het verplaatsen van geluid in een geleidend medium als water en reinigingsvloeistof.

Temperatuur

Door de reinigingsvloeistof te verwarmen, wordt het reinigingsmiddel geactiveerd en zal de reiniging sneller en efficiënter verlopen. Verder zal het droogproces worden verkort door temperatuur in de te reinigen producten te brengen.

Chemie

Reinigingsmiddel is een belangrijke stap in het ultrasoonproces. zonder de juiste chemie zal er niet efficiënt worden gereinigd. Unicorn heeft een grote range aan reinigingsproducten in haar programma waarmee de reinigingsvraagstukken kunnen worden aangepakt.

Een substantiële tijdsbesparing

Start typing and press Enter to search