Tafelmodellen ultrasoon

De ultrasoon tafelmodellen zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van kleine en middelgrote producten en nemen slechts beperkte ruimte in. Unicorn voorziet in de levering van modellen in diverse afmetingen, capaciteiten en merken.

Elmasonic Select serie

De nieuwe Elma S-serie is verkrijgbaar in 11 verschillende afmetingen, vanaf 0,5 ltr tot 90 ltr inhoud. De werking van de nieuwe 35 kHz generatoren wordt automatisch aangepast aan het volume van de te reinigen onderdelen. De units zijn verkrijgbaar met of zonder verwarming en vervaardigd uit cavitatie bestendig RVS. Het bedieningspaneel is duidelijk, gebruiksvriendelijk en zo ontworpen dat vloeistof niet bij de elektronica kan komen. Bovendien is er standaard een droogkook beveiliging opgenomen.

Elmasonic xtra TT serie

De Elmasonic xtra TT tafelmodel ultrasoonbaden zijn ontworpen voor gebruik in productieomgeving, werkplaats en onderhoud. Functies zoals de permanent geïntegreerde Sweep-functie, de inschakelbare Dynamic-functie en de instelbare grenswaarde met LED waarschuwing maken het dagelijks reinigen een stuk eenvoudiger.
Alle functies en instellingen zoals tijd, temperatuur en ultrasoon frequentie zijn gemakkelijk in te stellen op het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel aan de voorzijde van het apparaat, en te controleren in een oogopslag.
Met de ultrasoon frequentie van 37 kHz zijn de Elmasonic xtra TT baden geschikt voor veelvuldig gebruik in industriële toepassingen. De tanks zijn vervaardigd uit een cavitatie bestendig RVS, wat een lange levensduur garandeert. Bij een single-shift gebruik zit er 3 jaar garantie op de tanks.

Elma multifrequent TI-H serie

De Elma Multi-Frequent serie is speciaal ontwikkeld voor industriële reiniging. Deze serie is uitermate geschikt voor het reinigen van grote hoeveelheden. De serie is voorzien van sweep-functie, vermogensregeling van 10 tot 100%, regelbare verwarming en een 2mm cavitatie bestendige tank. De diverse beschikbare frequenties maken deze serie voor verschillende functie geschikt.

Start typing and press Enter to search