Industriële Sproeiwasmaschines op waterbasis

sproeiwassen2

De sproeiwasmachines van Magido reinigen door een combinatie van waterdruk, temperatuur, reinigingsmiddel en een optimaal sproeipatroon.

wasmachine

Korf wasmachines

De sproeiwasmachines van Magido reinigen door een combinatie van waterdruk, temperatuur, reinigingsmiddel en een optimaal sproeipatroon. Het water uit meerdere sproeiarmen dringt door tot de meest onbereikbare plaatsen zodat de producten in de roterende korf effectief ontvet worden.

tunnel-wasmachine

Tunnel wasmachine

Indien er grote hoeveelheden producten gereinigd moeten worden kan Unicorn een uitgebreid scala van tunnel wasmachines inzetten. Samen met de klant wordt bepaald aan welke eisen de eindproducten moeten voldoen en binnen welke productietijd.

manuele-hogedrukreiniger

Manuele hogedrukreiniger

Voor het manueel reinigen van sterk vervuilde onderdelen, zelfs de meest hardnekkige vervuiling wordt verwijderd dankzij het hogedruk systeem.
Met behulp van warm water en biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel. Dit is HET beste alternatief voor de ouderwetse ontvetterbak.

Storingsvrij en eenvoudig in onderhoud

Voor werkplaatsen en bedrijven waar handmatig reinigen tijdrovend en dus duur is, bieden deze systemen uitkomst.

Waterdruk

De sproeiwasmachines werken allemaal op het principe van volume en druk. Vanzelfsprekend variëren de volumes en drukken per machine. Gemiddeld wordt er gereinigd met een volume van 200L/min en een druk van 3,4 bar. Door het gebruik van vlakstraal-nozzles ontstaat er een mooi, egaal en snijdend reinigingsbeeld. Dit in tegenstelling tot machines met enkel gaatjes in de sproeibuis.

Temperatuur

In een effectief reinigingsproces is de temperatuur van groot belang. Temperatuur zorgt voor activatie van het toegepaste reinigingsmiddel. Verder zorgt temperatuur ervoor dat de vervuiling zachter wordt en daardoor makkelijker oplost/verwijderd kan worden. Als laatste is temperatuur belangrijk voor het drogen van de producten. Delen met veel massa zullen na een reinigingscyclus droog uit de machine komen.

Sproeipatroon

Het sproeipatroon is van groot belang voor een snelle en effectieve reiniging. Alle door Unicorn geleverde sproeiwasmachines zijn uitgevoerd met vlakstraalnozzles. Door gebruik te maken van nozzles in plaats van enkel gaatjes in de sproeibuis, ontstaat er een snijdend straalbeeld waarmee de reiniging veel sneller en efficiënter verloopt. Voor zware vervuiling kunnen de machines uitgevoerd worden met 2 pompen en 2 sproeibuizen. Verder zijn de sproeibuis en nozzles zo geplaatst dat ze alle hoekjes en gaten bereiken.

Een substantiële tijdsbesparing

Start typing and press Enter to search