Stralen, efficiënt en tijdsbesparend

stralen

Droogstralen is een techniek die geschikt is voor efficiënt ontroesten, ontlakken, polijsten en/of reinigen, op een tijdbesparende en efficiënte wijze.

injectie-stralen

Injectiestralen

De injectiestraalcabines zijn de basis voor het stralen. Als u op zoek bent naar een goede cabine voor uw werkplaats waar regelmatig wat onderhoudswerkzaamheden dmv stralen moet gebeuren dan is een injectiecabine de juiste keuze. Een injectiecabine werkt op het principe van venturi waarmee het straalmiddel vanuit de voorraadbak omhoog wordt gehaald. Het is geschikt voor glasparel, korund, en kunststof straalmiddel.

Extra informatie injectiestralen

pulsar-vi-afbeelding-recent

Drukstralen

Drukstraalcabines worden veel toegepast als er dagelijks gewerkt wordt met de straalcabine. Door het drukstraalprincipe gaat het stralen 5 tot 7 maal sneller dan een injectiestraalcabine. Hiermee wordt een grote winst behaalt op arbeidskosten. Drukstraalcabines zijn geschikt voor alle gangbare straalmiddelen.

Download informatie drukstralen

container-vooraanzichtkopie

Straalcontainer

Door alle straalappartuur in en achter een 10 of 20 tot 40 voet container te plaatsen, wordt er direct een separate straalruimte gecreëerd. Echter door de “mobiele” opstelling hoeft er constructief niets te worden veranderd aan de bedrijfsruimte. De straalcontainer is zeer geschikt voor grotere producten evenals grotere hoeveelheden. Het straalprincipe dat wordt gebruikt is drukstralen.

Download informatie straalcontainer

Altijd het juiste straalmiddel

Unicorn levert alle gangbare hoogwaardige straalmiddelen. Dus of u nu op zoek bent naar glasparel, aluminium oxide, korund, plastic, notenschillen of ceramisch straalmiddel, bij Unicorn bent u aan het juiste adres.

Stralen, efficiënt en tijdsbesparend

Droogstralen is een techniek die geschikt is voor efficiënt ontroesten, polijsten en reinigen, op een tijdbesparende en efficiënte wijze. Vanwege de compacte uitvoering zijn deze cabines zelfs op kleine werkplekken te plaatsen. Afhankelijk van de gewenste productiecapaciteit kunt u kiezen voor een injectie-, drukstraal- of trommelstraalcabine. Ons leveringsprogramma biedt bovendien een aantal modulaire systemen. Zo kunt u starten met een relatief lage investering en vervolgens naar wens uitbreiden.

onderdelen

Een substantiële tijdsbesparing

Start typing and press Enter to search