Over ons

Unicorn, gevestigd in Son (bij Eindhoven), is uw betrouwbare partner op het gebied van industriële reinigingsoplossingen. Unicorn richt zich op het verbeteren, vergemakkelijken, versnellen en ontwikkelen van industriële reinigingsprocessen. Voor elk industrieel reinigingsvraagstuk levert Unicorn de meest effectieve oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in advies en levering van straalcabines, straalcontainers, mobiele straalsystemen en straalmiddelen/straalgrit voor de meest uiteenlopende toepassingen en industrieën.

Industrieel reinigingsadvies
op maat

Voor elk industrieel reinigingsvraagstuk levert Unicorn de meest effectieve oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in advies en levering van verschillende types reinigingsappartuur waardoor we niet gefocust zijn op één techniek. Hierdoor bent u verzekerd van het beste en objective advies voor uw vraagstuk. De technieken die wij in huis hebben zijn stralen, ultrasoon reinigen, sproeiwassen, en dampontvetten. Met deze technieken kunnen we de meest complexe reiniging vraagstukken oplossen  voor de meest uiteenlopende toepassingen en industrieën.

Altijd het juiste
straalmiddel

De ideale straalmethode is afhankelijk van de eigenschappen van het te stralen object (materiaal, formaat, vervuiling, gewenste bewerking) en van de bedrijfsactiviteiten (hoelang en hoe vaak wordt er gestraald, welk resultaat wordt verwacht). Ons ervaren team van deskundigen denkt graag met u mee en stelt desgewenst een straalsysteem of straalinstallatie geheel naar uw specificaties samen.

Zelf uitproberen in onze
testruimte

Om de juiste straalcabine of straalsysteem en straalmiddelen/straalgrit te kiezen en u ervan te verzekeren dat onze apparatuur waarmaakt wat wij beloven, nodigen wij u graag uit voor het uitvoeren van reinigingsproeven waarbij u zelf de straalcabines kunt uitproberen. U kunt hiervoor terecht in onze demonstratieruimte te Son.

Service

Unicorn levert geen standaardoplossingen. Daarom voeren wij graag reinigingsproeven voor u uit. U kunt onder deskundige begeleiding in onze uitgebreide demonstratieruimte komen testen. Ook op basis van monsters kunnen we tot het optimale reinigingsadvies komen. U krijgt het monster dan, voorzien van gedetailleerd reinigingsrapport, retour. Zo kunt u zelf kennismaken met ons brede scala aan reinigingsmethodes, met eigen ogen zien welk stralend eindresultaat we voor u kunnen bereiken en een gefundeerde aankoopbeslissing nemen. Want uiteindelijk gaat het om efficiency: wat levert het u op? Unicorn rekent u graag voor wat het juiste reinigingsproces u bespaart.

Wereldwijd partner in straaloplossingen

Pure zuiverheid, reinheid en kracht. Dat zijn de eigenschappen van een eenhoorn. Deze eigenschappen vindt u ook terug in Unicorns reinigingssystemen. Daarom: de eenhoorn als symbool voor Unicorn.

Industrial Cleaning Solutions

Start typing and press Enter to search