Dampontvetten

dampontvetten2

Unicorn garandeert u de nieuwste modellen op gebied van dampontvetten.

img_bambino_frontloader2

Front loaders

De front-loaders die Unicorn levert zijn in tegenstelling tot vele concurrenten eigenlijk ook top-loaders. Met andere woorden, de korf wordt aan de voorzijde aangeleverd maar zal van boven in de werkkamer worden geplaatst. Hierdoor is het grote gevaar van lekkage van vloeistof uitgesloten. Front-loaders worden veelal toegepast bij kleinere korven en afmetingen.

img_gigant_toploader_1

Top-Loaders

Bij Top-loaders worden de producten direct van boven in de werkkamer geplaatst. Door deze techniek is het mogelijk om grote producten te reinigen. De werkkamer kan immers naar de gewenste afmeting worden gemaakt. Dit systeem is de vervanger van de oude open systemen.

img_destomobil_2

Destomobiel

De destomobiel is een mobiel destilleerapparaat. Hiermee kunt u zelfs direct uw drums destilleren tot 1 procent. Hierdoor kunt u nog uit uw olie/oplosmiddel het oplosmiddel zover destilleren dat u enkel olie overhoud en daarmee hoge afvoerkosten bespaart.

Altijd de juiste solvent

De reiniging vindt plaats met behulp van pure solvent. Hiermee is de keuze van de gebruikte solventen van groot belang. Echter beschikken de EVT machines over een mogelijkheid tot multisolvent reiniging. Hiermee worden de reinigingsmogelijkheden drastisch vergroot tov de concurrenten.

Dampontvetten

Dampontvetten is een methode van solventreiniging waarbij het oplosmiddel continu wordt gezuiverd door destillatie. De koude verontreinigde onderdelen worden in de damp van het solvent gebracht, waardoor dit solvent als vloeistof op het onderdeel condenseert en bij het afvloeien de vervuiling meeneemt.

Het voordeel van dampontvetten is dat er voortdurend vers solvent met het onderdeel in aanraking komt, waardoor een zeer intensieve en hoog kwalitatieve ontvetting wordt verkregen. Na de behandeling zijn de onderdelen droog en blijven er geen resten achter (vlekvrije droging)

onderdelen

Een substantiƫle tijdsbesparing

Start typing and press Enter to search