Industriƫle serie ultrasoon installaties

Unicorn levert van zowel ELMA als KKS industriƫle ultrasoon reinigingsapparatuur. Iedere leverancier heeft immers zijn eigen Unieke Verkoop Punt. Geen proces is hetzelfde en daarom wil Unicorn u altijd het product leveren dat het beste bij uw proces past. Met 2 leveranciers kan dat altijd beter dan met slechts 1.

Elmasonic xtra ST serie

De Elmasonic xtra ST staande ultrasoonbaden in 8 verschillende afmetingen zijn ontworpen voor gebruik in productieomgeving, werkplaats en onderhoud.
Een breed scala aan functies maakt het eenvoudig en effectief om met de apparaten te werken. Hardnekkige vervuiling zoals bijvoorbeeld polijstpasta is gemakkelijk te verwijderen met 25 kHz, met 45 kHz kunnen tere oppervlakten gereinigd en ontvet worden.
De inschakelbare Sweep-, Pulse- en Dynamic functies realiseren een nog effectievere reiniging. Alle functies en instellingen zoals tijd, temperatuur en ultrasoon frequentie zijn gemakkelijk in te stellen op het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel aan de voorzijde van het apparaat, en te controleren in een oogopslag. De Elmasonic ST apparaten zijn ontworpen voor continue gebruik onder maximale belasting. De tanks zijn vervaardigd uit een cavitatiebestendig RVS, wat een lange levensduur garandeert. Bij een single-shift gebruik zit er 3 jaar garantie op de tanks.

Elma flex units

Eenvoudig uitgevoerde Ultrasoon unit speciaal ontwikkeld voor de industrie, voor het reinigen van diverse producten zoals mechanische onderdelen, lichte matrijzen, printkoppen etc. De modulaire Elma flex lijn bestaat uit een enkele Ultrasoon reinigingstank (flex1) of een Ultrasoon reinigingstank en een spoeltank aan elkaar (flex2). Deze eenvoudig opgezette lijn is ideaal geschikt als (de)centraal reinigingsstation of als semi-industrielijn met kleine series.

X-tra lijn, modulair op te bouwen reinigingslijn

Recent heeft Elma de X-tra Precision en Pro serie gelanceerd.
Op deze manier is het mogelijk om geheel naar wens een reinigingslijn samen te stellen welke helemaal aan uw eisen voldoet.
Of u nu kiest voor een ultrasoonbad en een spoelbad of een volledig robotgestuurde lijn, alles is mogelijk.
De reinigingslijn word modulair opgebouwd zoals u het wil, u maakt een keuze uit het aantal ultrasoon en spoelbaden met of zonder oscillatie en eventueel een droger.
De stations kunnen manueel bediend worden of (centraal) PLC gestuurd, de korven kunnen met de hand naar het volgende station of robot gestuurd.
Kortom te veel om op te noemen, wij informeren u graag over alle mogelijkheden om zo tot een voor u op maat gemaakte oplossing te komen.

Wanneer er hoge eisen gesteld worden aan de reinheid van de producten is er de X-tra Precision serie.
De baden in deze serie zijn uitgevoerd met ronde hoeken binnenin en de oppervlaktes zijn elektrolytisch gepolijst. De heteluchtdroger heeft een filter voor de aangezogen lucht. De watertoevoerbuizen zijn infrarood gelast.

Professionele ultrasoon tanks, poly serie

De nieuwe KKS Poly Ultrasoon reinigers

De nieuwe ultrasoonreinigers van de serie Poly zijn zeer bedrijfszekere reinigingsinstallaties voor industrieel gebruik.

Voordelen :

Verkrijgbaar in uitvoeringen met meerdere frequenties.

single = 27 kHz – 40 khz of 80 kHz
Multi = 27 kHz / 80 kHz (niet gelijktijdig)
Mix = 27 kHz en 80 kHz (gelijktijdig) > zeer efficiente reiniging

Start typing and press Enter to search